Kuva

AMMATTITAITOINEN TYÖVOIMANVUOKRAUS- JA REKRYTOINTIPALVELU PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Clerical on vuonna 1975 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka on erikoistunut toimistoalan, taloushallinnon, rahoituksen, myynnin, markkinoinnin, viennin ja tuonnin, osto- ja logistiikkatehtävien, asiakaspalvelun sekä viestinnän työvoimanvuokraus- ja rekrytointipalveluihin.

Tarjoamme sekä vastavalmistuneille että jo alan ammattilaisille niin määräaikaisia kuin vakituisiakin työpaikkoja pääkaupunkiseudun yrityksissä. Henkilöstöpalvelumme on tarjonnut lukuisille työntekijöillemme kiinnostavia toimistoalan työpaikkoja jo yli 35 vuoden ajan.

Rekrytointikonsulttimme palvelevat yli 20 vuoden alan työkokemuksella yrityksen henkilöstötarpeissa, olipa kyseessä henkilöstövuokraus tai vakituisen työvoiman hankkiminen.

Henkilöstöpalvelumme on vaivatonta ja asiakaslähtöistä: vain yksi puhelinsoitto tai sähköpostiviesti toimeksiannosta ja käynnistämme hakuprosessin ammattitaitoisen, motivoituneen työntekijän löytämiseksi.

Toimintamme on ripeää ja joustavaa ja olemme saaneet runsaasti kiitosta vuosien aikana toiminnastamme niin asiakasyritystemme kuin työntekijöidemme keskuudessa.

Työnhakijamme arvostavat toimintatapaamme: Kaikki avoimet työpaikat ovat haettavissa yhdellä hakemuksella ja ansioluettelolla. Uusimmat avoimet työpaikat alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ovat nähtävissä nettisivuillamme.

Panostamme siihen, että työn hakeminen olisi helppoa ja työpaikka Clericalissa olisi miellyttävä ja palkitseva.

Clerical on luotettava ja asiakaspalveluhenkinen yhteistyökumppani henkilöstöalan haasteissa.